Dit zeggen onze klanten

Heerlijk

Positieve ervaringen
Heerlijke plek op toplocatie! Vriendelijke gastvrouw, prima ontbijt en mooie kamer met balkon, goed sanitair etc.

Verbeterpunt(en)
Een enkel verbeterpunt voor deze heerlijke B&B is de raambedekking. Kamer is erg licht in zomertijd door houten jaloezie├źn. We waren erg vroeg wakker ;-)

juni 2019

Wendy

Voortreffelijk

Positieve ervaringen
Een superlieve gastvrouw met oog voor details want kamer was in de puntjes perfect gedecoreerd. Echt schitterde kamer met dakterras waar je heerlijk kon ontbijten en lekker on de avond kon genieten. Het ontbijt was echt helemaal top met aardbeitjes druiven banaan appel cruesli yoghurt heerlijke broodjes jammetjes kazen vleeswaren echt helemaal verwend. We komen zeker terug want centrum is op fietsafstand met fietsen die we bij Ingrid konden huren helemaal fijn, Alles is blinkend schoon.

augustus 2019

Marije

In het mooie oude pand zit deze gezellige B&B op een prachtige locatie op loopafstand van de grote markt in Haarlem. Ingrid heeft de B&B smaakvol ingericht. Het dakterras is geweldig en had voor ons een extra toevoeging met dat mooie weer. Heerlijk buiten kunnen genieten van het uitgebreide ontbijt. Wij komen zeker nog een keer terug.

Erika Nijhuis

Heerlijk

Positieve ervaringen 

We hebben het verblijf bij Ingrid als zeer prettig ervaren. Heerlijke rust, mooie kamer met de mogelijkheid tot buiten te zitten, lekker schoon. Om de stad en strand te bezichtigen hebben we de fietsen gebruikt van de b&b. Dank Ingrid voor de goede service en gastvrijheid!

juni 2019

Irma

Fantastisch


Positieve ervaringen 

Een B&B in een mooi pand, gelegen in karakteristieke wijk. Sfeervol ingericht met luxe badkamer. Het ontbijt was heerlijk. Het balkon was fijn om nog even lekker van het zonnetje te genieten. Met de gehuurde fietsen stonden we in 5 minuten in het centrum van Haarlem. Vriendelijke eigenaren, kortom een aanrader!

mei 2019

Sam

Voortreffelijk

juni 2019

Christine

Ingrid dank je wel voor het heerlijke weekend! We zijn helemaal uitgerust ondanks onze fietstocht naar Bloemendaal aan Zee met windkracht 8. Bed was lekker, ontbijt heerlijk en de fietsen waren top! De rust was ook top.    En tip......gewoon zo doorgaan!

juni 2019

Stephan en Irma

Dankjewel voor het heerlijke verblijf in jullie goed verzorgde B&B. We gingen naar een feest en zaten te bedenken hoe we het met vervoer moesten doen. Jullie boden ons aan om ons te brengen, echt super! Geen tips voor jullie, ga zo door.

PS We komen zeker nog eens terug!

juni 2019

Siegrid & Natasja

Many thanks for a wonderful stay in your beautiful home. You were very friendly & accomodating and made us feel very welcome.... Our breakfast was fabulous!!

Thanks again for an enjoyable stay. We will highly recommend you to our friends.

juni 2019

Mick en Mandy

Thanks so much for the great stay in your fantastic B&B, everything was perfect, the breakfast, the weather, Haarlem and the sea. 

You are so kind and helpful, we would like to come back again!

augustus 2019

Tanja & Barbara

Een heerlijke en stijlvolle kamer met mooi balkon aan de zonzijde. Uitstekend sanitair direct naast de kamer. Rustige buurt en loopafstand naar gezellig centrum van Haarlem.

mei 2019

Ruud