Dit zeggen onze klanten

Heerlijk

Positieve ervaringen
Heerlijke plek op toplocatie! Vriendelijke gastvrouw, prima ontbijt en mooie kamer met balkon, goed sanitair etc.

Verbeterpunt(en)
Een enkel verbeterpunt voor deze heerlijke B&B is de raambedekking. Kamer is erg licht in zomertijd door houten jaloezie├źn. We waren erg vroeg wakker ;-)

juni 2019

Wendy

Voortreffelijk

Positieve ervaringen
Een superlieve gastvrouw met oog voor details want kamer was in de puntjes perfect gedecoreerd. Echt schitterde kamer met dakterras waar je heerlijk kon ontbijten en lekker on de avond kon genieten. Het ontbijt was echt helemaal top met aardbeitjes druiven banaan appel cruesli yoghurt heerlijke broodjes jammetjes kazen vleeswaren echt helemaal verwend. We komen zeker terug want centrum is op fietsafstand met fietsen die we bij Ingrid konden huren helemaal fijn, Alles is blinkend schoon.

augustus 2019

Marije

In het mooie oude pand zit deze gezellige B&B op een prachtige locatie op loopafstand van de grote markt in Haarlem. Ingrid heeft de B&B smaakvol ingericht. Het dakterras is geweldig en had voor ons een extra toevoeging met dat mooie weer. Heerlijk buiten kunnen genieten van het uitgebreide ontbijt. Wij komen zeker nog een keer terug.

Erika Nijhuis

Heerlijk

Positieve ervaringen 

We hebben het verblijf bij Ingrid als zeer prettig ervaren. Heerlijke rust, mooie kamer met de mogelijkheid tot buiten te zitten, lekker schoon. Om de stad en strand te bezichtigen hebben we de fietsen gebruikt van de b&b. Dank Ingrid voor de goede service en gastvrijheid!

juni 2019

Irma

Fantastisch


Positieve ervaringen 

Een B&B in een mooi pand, gelegen in karakteristieke wijk. Sfeervol ingericht met luxe badkamer. Het ontbijt was heerlijk. Het balkon was fijn om nog even lekker van het zonnetje te genieten. Met de gehuurde fietsen stonden we in 5 minuten in het centrum van Haarlem. Vriendelijke eigenaren, kortom een aanrader!

mei 2019

Sam

Voortreffelijk

juni 2019

Christine

Ingrid dank je wel voor het heerlijke weekend! We zijn helemaal uitgerust ondanks onze fietstocht naar Bloemendaal aan Zee met windkracht 8. Bed was lekker, ontbijt heerlijk en de fietsen waren top! De rust was ook top.    En tip......gewoon zo doorgaan!

juni 2019

Stephan en Irma

Dankjewel voor het heerlijke verblijf in jullie goed verzorgde B&B. We gingen naar een feest en zaten te bedenken hoe we het met vervoer moesten doen. Jullie boden ons aan om ons te brengen, echt super! Geen tips voor jullie, ga zo door.

PS We komen zeker nog eens terug!

juni 2019

Siegrid & Natasja

Many thanks for a wonderful stay in your beautiful home. You were very friendly & accomodating and made us feel very welcome.... Our breakfast was fabulous!!

Thanks again for an enjoyable stay. We will highly recommend you to our friends.

juni 2019

Mick en Mandy

Thanks so much for the great stay in your fantastic B&B, everything was perfect, the breakfast, the weather, Haarlem and the sea. 

You are so kind and helpful, we would like to come back again!

augustus 2019

Tanja & Barbara

Een heerlijke en stijlvolle kamer met mooi balkon aan de zonzijde. Uitstekend sanitair direct naast de kamer. Rustige buurt en loopafstand naar gezellig centrum van Haarlem.

mei 2019

Ruud

Heerlijk

Wij vonden het een erg leuke B&B, heel mooi ingericht en aan alles is tot in detail gedacht. Van een pepermuntje op je bed tot de verse jus bij het ontbijt. Super mooi ingericht, heerlijk veel licht in de kamer en alles is ontzettend schoon. De bedden zijn comfortabel en op het dakterras kun je genieten van het zonnetje. Op het moment dat we weg moesten regende het, i.o.m. de eigenaresse mochten we nog een uurtje langer blijven, een hele fijne service.

september 2019 

Mensink

Voortreffelijk

Schitterende B&B, vriendelijke gastvrouw, behulpzaam en heeft hier echt een pareltje gemaakt tot in detail! Heerlijk uitgebreid ontbijt met genoeg diversiteit. Fijne bedden, ruime kamer prachtige en heerlijke douche. Absolute aanrader in prachtig Haarlem.

september 2019

Judith Triemstra,

Fantastisch

We logeerden 1 nachtje bij B&B Wilhelmina en dat is heel goed bevallen. Vriendelijke ontvangst, mooie, schone kamer en badkamer en een heerlijk en uitgebreid ontbijt.

oktober 2019

Liza

Fantastisch

Fantastische b&b, ontzettend mooi ingericht en sfeervol. Lieve gastvrouw, die 's morgens een heerlijk ontbijt serveert op de kamer. Dichtbij het centrum, met de huur fietsen sta je er met een kleine tien minuten. Zeker een aanrader!

november 2019

Simone Korevaar

Beste Ingrid, We hebben een heerlijke nacht en verblijf gehad in de B&B. Prachtig ingericht met oog voor detail! Dank voor de gastvrije ontvangst en het verrukkelijke ontbijt.

november 2019

Wim en Carla

Fantastisch

Rustige buurt; Mooie kamer die is afgewerkt met mooie details. Goed ontbijt. Leuk dakterras. Gastvrije ontvangst.

november 2019

W. Knopperts

We hebben heel erg genoten van ons verblijf hier in jullie prachtige B&B. Alle details kloppen en zijn supermooi op elkaar afgestemd. Het lactosevrije ontbijt was een ware luxe. Heel erg bedankt!

december 2019

Domien en Joni

Heerlijk

Super gastvrij, erg netjes en gezellige kamer met fijne badkamer. Prima loopafstand van het centrum en gratis parkeren in de buurt. Het ontbijt was fantastisch!

januari 2020

Steffie

Beste Ingrid, Niet ver van huis, de stad niet onbekend maar wel even relaxed. Prachtige kamer, mooi ingericht, prima locatie. Je bent zo lopend in de stad. We hebben genoten van jullie gastvrijheid. Heerlijk ontbijt. We bevelen jullie zeker aan en wie weet tot ziens!

februari 2020

Mark en Marit

Wat een heerlijke kamer! Te regenachtig voor het dakterras maar verder helemaal top! We hebben genoten van een heerlijk ontbijt met alles erop en eraan. Dat doe je goed. Dit was een superverblijf (en het restaurant om de hoek was ook goed)

maart 2020

Ron en Sandra

We hebben genoten van een nachtje in deze mooie B&B. Gekke tijden in de wereld, dus het was fijn er even tussen uit te zijn. Heerlijk gewandeld met een zonnetje erbij. Bedankt!

maart 2020

Loek & Nicole

Fantastisch

We voelden ons zeer welkom.

juni 2020

Theo van der Ploeg

Zeer goed

Zeer gezellige en stijlvolle b&b, de hartelijke gastvrouw is zeer begaan met het welzijn van haar gasten! Lekker ontbijt! Wij hebben ten volle genoten!

juni 2020

M. Mylle

Zeer goed

Heerlijke plek als je Haarlem en omstreken wilt bezoeken. Rustig huis, goed bed en een uitstekend ontbijt. Wij hadden het geluk van mooi weer en dan is het balkon een prima plek om te vertoeven. Als het minder weer zou zijn en je dus niet buiten kunt zitten dan is de kamer wat klein.

juni 2020

Erik Smink

Fantastisch

Ruime kamer in een mooi en met smaak ingericht herenhuis gelegen aan een groen park op loop - en fietsafstand van het historisch centrum. Genoten van het lekkere ontbijt op het terras. Prima plekje voor onze stadstrip.

juni 2020

Henk

Beste Ingrid. Door de Coronamaatregelen liepen onze oppasdagen op onze kleinkinderen anders dan normaal. Jouw B&B was een heerlijk alternatief. We voelden ons welkom en hebben genoten van het heerlijke ontbijt na een goede nacht in een mooie kamer. Wie weet, wellicht tot een volgende keer....

juni 2020

Theo en Agnes

We hebben genoten van een heerlijk weekendje in deze leuke stad. De kamer was perfect in orde, heerlijk geslapen, gedoucht, ontbeten en uitgerust. Ingrid is een lieve gastvrouw. We zeggen het voort! Bedankt!

juni 2020

Brian en Desiree

Het was fijn om hier te zijn, hartelijke gastvrouw, een B&B met een ziel! Dank voor de goede zorgen.

juni 2020

Marc en Piroska

Fantastisch

Het was een heerlijke weekendje weg met mijn dochter. Rust, ruimte, schoon, lekkere douche, heerlijk ontbijt! Zeker een aanrader. Hele lieve gastvrouw.

juli 2020

Oudeman

Heerlijke B&B! Mooi verzorgde kamer, lekker uitgebreid ontbijt op het balcon. We hebben genoten, dank!

juni 2020

Henk en Michaela

Beste Ingrid. Dank voor de fantastische ambiance die je ons geboden hebt. De mooie kamer, de goede zorgen, de heerlijke badkamer en het ideale terras. Het was allemaal TOP! En niet te vergeten het smakelijke ontbijt! We hebben genoten!!

juli 2020

Ellen en Paul

Fantastisch

Mooie en stijlvolle ruime kamer, met hoge plafonds, in een prachtig oud pand in een rustige buurt vlak buiten het Haarlemse centrum. We sliepen er in een van de warmste nachten van het jaar, maar met de ventilator erbij ging dat best goed. Terras met zitje buiten is een prettige toevoeging, en het ontbijt van Ingrid was precies goed. Genoeg variatie, zonder dat meteen de helft overblijft.

augustus 2020

Custers

Beste Ingrid! Hartelijke dank voor je gastvrijheid. We hebben genoten van je prachtige B&B. Kortom: TOP!

augustus 2020

Okke en Janneke

Beste Ingrid, Wat een mooi welkom hadden wij. Zodra je door de voordeur komt begint je ontspanning. Wat een prachtige locatie. We hebben ons zeer welkom gevoeld. Met de fietsen naar de stad, wat fijn. De kamer was super, alles aanwezig! Wij hebben super weer en konden zowel gisterenavond als vanmorgen genieten op het balkon. Enorm bedankt en wie weet tot de volgende keer als we in Haarlem moeten zijn.

augustus 2020

Robert en Ellen

Beste Ingrid, We hebben genoten! Wat een leuke, mooie en gezellige B&B!! Gisteren nog even Haarlem in geweest op de fiets. We komen hier zeker terug, nu was het te warm om van alles te ondernemen. Dus ja als het wat koeler is gaan jullie ons zeker zien. Want Haarlem is een prachtige stad en in de omgeving is ook genoeg te doen. Al met al een dikke 10!

augustus 2020

Richard en Dana

Voortreffelijk

Het verblijf was top! De kamer en de badkamer waren erg schoon en gezellig ingericht. Daarnaast was het erg fijn dat we lekker buiten konden zitten. De service was ook geweldig! Ingrid is een hele lieve vrouw. We kregen 's ochtends een heerlijk ontbijt, en het was erg fijn dat we met de fiets overal heen konden. Wij hebben genoten.

augustus 2020

Juliet

Fantastisch

Wat een heerlijke b&b, Knusse, sfeervolle kamer.. aan alle details is gedacht! Alles past bij elkaar, zelfs het servies.. Heerlijk kunnen ontspannen en fijn dat er ook een balkon is even in de middagzon samen een wijntje drinken.. Het was warm zelfs een ventilator op de kamer, overal aan gedacht dus.. Ingrid is een leuke spontane vrouw , ze geeft je goede tips om leuke dingen te zien en te beleven in Haarlem.. 15 min lopen naar de grote markt, en je kan zelfs fietsen huren..

augustus 2020

Silvia

Zeer goed

Prachtige ruime kamer met balkon. Stijlvol ingericht met mooie details. Eigen koffie/thee mogelijkheden. Erg aardige gastvrouw. Heerlijk ontbijt Gratis parkeren op loopafstand.

augustus 2020

Roos

Hallo Ingrid, deze vroege vogels hebben twee heerlijke dagen gehad. Na alle sportieve activiteiten wandelen, fietsen en surfen was het heerlijk om 's avonds op de van Gogh kamer te mogen vertoeven. Bedankt voor de warme en hartelijke ontvangst. Mede dankzij jou hebben we een vakantiegevoel ervaren in eigen land. Liefs.

augustus 2020

Marieke en Saskia

Beste Ingrid, ontzettend bedankt voor de goede zorg. De kamer met als pluspunt het balkon is zeker een aanrader. We hebben een fijn verblijf gehad. Liefs uit Nijmegen.

augustus 2020

Gwen en Lars

Beste Ingrid, heel hartelijk bedankt voor het geweldige onderkomen! Mijn partner en ik hebben genoten van alles, wat jullie ons geboden hebben. Bij gelegenheid komen we graag nog eens terug en zullen jullie B&B graag aanbevelen bij vrienden en kennissen.

augustus 2020

Miep en Josef

Dankjewel voor het fijne verblijf in jullie prachtige B&B. Mooi dat alle Vincent details doorlopen in divers spullen. We hebben een heerlijk weekend gehad.

augustus 2020

Frank en Rosemarie

Voortreffelijk

Gezellig, comfortabel, schoon.. B&B Wilhelmina is een aanrader! Heerlijk, uitgebreid ontbijt dat op tijdstip naar keuze op de kamer geserveerd wordt. Tip: niet te vroeg, want het bed ligt heel fijn. De badkamer is ruim en luxe. En er is ook nog een balkon, in ons weekend was het te fris om daar te zitten maar met mooi weer is dat echt een plus. De B&B is op loopafstand van het centrum. Als je er sneller wil zijn, of de omgeving wil verkennen zijn de B&B fietsen heel handig.

september 2020

Astrid

Lieve Ingrid, warm welkom, frisse inrichting, mooie details, heerlijk bed, zo lekker schoon, de stilte in de stad! luxe badkamer en dan dat ontbijt. De dag kan niet meer stuk.

september 2020

Linda

Dankjewel voor het fijne verblijf in jullie B&B. Prachtig ingericht, fijn dat de badkamer en toilet nabij zijn. We hebben ons erg welkom gevoeld! En het ontbijt niet te vergeten, heerlijk!

oktober 2020

Jimmy & Simone

We zijn blij dat we toch nog geboekt hebben in dit vreemde jaar. Het was heel fijn om in jullie B&B te verblijven. Het was heel goed verzorgd. Bedankt voor de goede zorgen. En wat een lekker ontbijtje, we hebben genoten! Super bedankt dat we de fietsen mochten gebruiken. Heel handig.

oktober 2020

Jacco en Anouk

Dit weekend vieren mijn dochter en ik ons beider verjaardagen in dit prachtige pand met prachtige kamer. Groot succes, nu al. We hebben het fantastisch gehad in jullie B&B. 9 plus! Echt een aanrader!

november 2020

Yasmin en Melati

Beste Ingrid, heerlijk een nachtje hier tussen de amandelbloesem. Juist nu veel gesloten is, waardeer je zo'n uitstapje nog meer. Bedankt voor de gastvrijheid en het heerlijke ontbijt! En alvast een mooi en gezond nieuw jaar toegewenst!

december 2020 

Andre en Jeannette

Prachtig plekje, mooie met zorg en aandacht ingerichte kamer. Ik had een agenda met de amandelbloesems van van Gogh, prachtig om deze als behang te zien. Goed bed, aan alles gedacht. Wij kennen Haarlem al goed en komen hier al lang en regelmatig. Prachtige stad. Ontbijt was top, daar word ik blij van. Heerlijk met aandacht en zorg. Zeker een plekje om bij anderen aan te bevelen en voor ons zelf in gedachten te houden!

februari 2021

Wendy en Carolien

Bedankt voor jullie gastvrijheid, heerlijke ontbijt en fijne plek hier in Haarlem. Heerlijke kamer en een mooie plek. Wie weet tot de volgende keer!

februari 2021

Nanda en Roy